Preskocit navigáciu

Súťaž o najlepšieho bojovníka sa konala za veľkou mlákou


Súťaž o najlepšieho bojovníka sa konala za veľkou mlákou

      Po intenzívnom trojdňovom súboji na základni Atterbury v Indiane v Spojených štátoch amerických sa operátori z 5. pluku špeciálneho určenia (5. pšu) vrátili z Best Warrior Competition s novými skúsenosťami. Toto každoročné podujatie je organizované armádou Spojených štátov amerických s cieľom identifikovať a oceniť najlepších a najzdatnejších vojakov v rôznych vojenských disciplínach.
      Best Warrior Competition je o fyzickej sile a bojových schopnostiach, ale aj o osobnej zrelosti a schopnosti pracovať v tíme. Počas súťaže sa vojaci môžu učiť od seba navzájom, zdieľať overené postupy a zdokonaľovať svoje schopnosti prostredníctvom zdravej konkurencie.
      “Piataci” sa v tejto náročnej súťaži nestratili. Úspešne prekonali trinásť výziev, dosiahli nový rekord v cviku s názvom plank a získali titul čestného hosťa. Ich výkon a odhodlanie sú dôkazom nielen ich individuálnych schopností, ale aj schopnosti pracovať ako tím a podporovať profesionálny rozvoj.
      Best Warrior Competition nie je len o víťazstve, ale o sile a odhodlaní, ktoré vojaci prinášajú do každodennej služby. Gratulujeme našim operátorom a tešíme sa na ich ďalšie skvelé výkony v budúcnosti.


Súťaž o najlepšieho bojovníka sa konala za veľkou mlákouSúťaž o najlepšieho bojovníka sa konala za veľkou mlákouSúťaž o najlepšieho bojovníka sa konala za veľkou mlákou

Autor: príslušník 5.pšu , Foto: príslušník 5.pšu - Dátum: 28.03.2024
Čítanosť: 1453
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share