Preskocit navigáciu

Vojenské lesy na Záhorí zasiahol požiar, pri Betliari naďalej hasia vrtuľníky


Vojenské lesy na Záhorí zasiahol požiar, pri Betliari naďalej hasia vrtuľníky

Vojenské lesy na Záhorí zasiahol požiar, ktorý sa pravdepodobne rozšíril od železničnej trate pri Veľkých Levároch. Pri hasení lesného porastu zasahuje aj vojenská Tatra 815 s cisternou z dopravného krídla Kuchyňa. Zamestnanci štátneho podniku Vojenské lesy a majetky pomáhajú riadiacemu štábu Hasičského a záchranného zboru pri logisticko-taktických prácach.

Ďalší veľký lesný požiar, ktorý už tri dni horí pri Betliari, dnes naďalej pomáhali hasiť dva vrtuľníky Mi-17 s bambi-vakmi z vrtuľníkového krídla v Prešove. Na vyžiadanie Hasičského záchranného zboru na mieste zostala aj vojenská Tatra 148 s cisternou.


Vojenské lesy na Záhorí zasiahol požiar, pri Betliari naďalej hasia vrtuľníkyVojenské lesy na Záhorí zasiahol požiar, pri Betliari naďalej hasia vrtuľníkyVojenské lesy na Záhorí zasiahol požiar, pri Betliari naďalej hasia vrtuľníkyVojenské lesy na Záhorí zasiahol požiar, pri Betliari naďalej hasia vrtuľníkyVojenské lesy na Záhorí zasiahol požiar, pri Betliari naďalej hasia vrtuľníkyVojenské lesy na Záhorí zasiahol požiar, pri Betliari naďalej hasia vrtuľníkyVojenské lesy na Záhorí zasiahol požiar, pri Betliari naďalej hasia vrtuľníky

Autor: MO SR - KOd , Foto: vk Prešov - Dátum: 08.08.2013
Čítanosť: 9199
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share